Restylane®

Restylane Skinbooster

En Skinbooster behandling er en dybt hydrerende behandling med langsigtet effekt. Den hydrerer huden indefra via den vand-bindende substans Hyaluronsyre og har effekt på fine linjer, strukturer samt glød. Restylane Skinbooster injiceres i meget små doser under huden.

 

En skinbooster kur kan hjælpe med tør hud, manglende elasticitet, manglende spændstighed, tynd/sart hud, skader (bla. fra solen), misfarvninger, rynker og fine linjer, kreppet hud, akne og akne-ar.

 

En Skinbooster kur kræver normalt ca. 3 behandlinger. Indsprøjtningerne gives som regel i løbet af 2-3 behandlinger med 2-4 uger imellem for at genoprette din huds elasticitet og glathed gradvist. Kliniske studier beviser den vedvarende virkning af en Restylane Skinboosters-behandling med forbedring af hudens elasticitet i ansigt og på hænder i op til 12 måneder efter den oprindelige behandling.

 

Restylane Skinbooster er ikke en erstatning for andre Restylane og andre filler behandlinger, hvor målet er skulpturering og volumentilførsel, f.eks. til læber og kindben eller til udglatning af dybe rynker.

 

Restylane skinbooster priser
Behandling med 1 ml 2.000 kr.
Behandling med 3 ml 5.000 kr.
Behandling med 6 ml 6.500 kr.

Juvéderm®

Juvederm VOLITE

Juvederm VOLITE er en FUGTBOOSTER, som giver huden en fornyet fugt, elasticitet, glød og forbedrer hudens kvalitet.

 

Det er en hudforskønnende og hydrerende behandling bestående af
Hyaluronsyre.

 

Juvederm VOLITE kræver kun én behandling og kliniske studier viser at hudkvaliteten forbedres i op til 9 mdr.
Huden danner nemlig sit eget bindevæv i de områder, hvor man har VOLITE fugtbooster injiceret. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som styrker kollagenproduktionen og forbedrer generelt hud kvaliteten.

 

Juvederm VOLITE er særligt godt til ansigtshuden og især her i efterårs og vintermånederne, hvor mange oplever en mere grå og trist hud!!
Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes.

 

Juvederm Volite fugtbooster
1 behandling a 1 ml 1.900 kr.
1 behandling a 2 ml 3.600 kr.