Kosmetisk Klinik Næstved

Om os

Indehaver af Kosmetisk Klinik Næstved er Henriette Peters, udfører behandlinger med Botox og ikke-permanente fillers.

 

Henriette er uddannet sygeplejerske og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botulinum Toxin (Botox) og ikke permanente fillers og har flere tusinde behandlinger bag sig som kosmetisk sygeplejerske. Hun deltager løbende i kurser og træninger, så hun altid er opdateret på den seneste forskning og de bedste samt sikreste teknikker.

 

Den virksomheds ansvarlige og superviserende læge som er tilknyttet Kosmetisk Klinik Næstved er Thomas Kjær Uhlig og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage behandling med Botulinum toxin og ikke-permanente fillers.

 

Thomas er speciallæge (oftalmolog) med over 18 års erfaring i øjenlågskirurgi. Han har arbejdet med Botulinum toxin og ikke-permanente fillers i 11 år. Han er indehaver af en speciallægeklinik på Frederiksberg, hvor han dagligt udfører behandlinger med Botulinum toxin og ikke-permanente fillers. Han er specialist og dygtig til, at se dit ansigt som en helhed. Thomas møder du i klinikken, når du er til forundersøgelse primært vedrørende Botox/Vistabel.

Kosmetisk Klinik Næstved

Filosofien bag

Kosmetiske behandlinger kan udføres så omverdenen ikke kan se andet end en positiv forandring. Selvom effekten er tydelig for dig, vil dine omgivelser kun bemærke et mere friskt og glattere ydre. Det er filosofien bag Kosmetisk Klinik Næstved.

Kosmetisk Klinik Næstved sætter en ære i at finde frem til den behandling, der passer til den enkelte patient. Der sættes al den tid af, der er brug for, at du kan føle dig tryg og med udgangspunkt i en professionel vurdering og tillidsfuld dialog, får du netop den behandling du har brug for. Du betaler for resultatet, og du går fra konsultationen med en pris for behandlingen, som du kan regne med. Vi gør også en dyd ud af at forventningsafstemme i forhold til, hvad du kan forvente, at det vil koste at vedligeholde resultatet. Din tilfredshed er det vigtigste og derfor kontakt endelig Kosmetisk Klinik Næstved, hvis du har spørgsmål efterfølgende.

 

Vi har stor respekt for, at det er en privat – og for nogen også meget diskret – sag at få foretaget kosmetiske behandlinger. Vi opbevarer naturligvis journaldata strengt ift. reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

 

Klinikken er beliggende på Kirkestræde 3 i Næstved.