Restylane® og Juvéderm®

Behandlinger med Filler

Restylane og Juvéderm er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % Hyaluron, som er et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen. Stoffet nedbrydes efter tid. Hudens produktion af kollagene fibre og hyaluronsyre mindskes med alderen og fugtniveauet i huden bliver mindre. Dette gør at ansigtet mister sin naturlige fylde. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer udfyldes og glattes huden.

 

Effekten vil normalt aftage efter 2-6 måneder i læber og efter 3-9 måneder i øvrige områder. Holdbarheden varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation. Bemærk, at den første behandling med Restylane, altid holder kortere tid end de efterfølgende behandlinger. To uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet.

En behandling med Restylane og Juvéderm fillers, er ikke kun en behandling der er forbeholdt behandling af rynker. Hvis man har en bule på næsen man gerne vil have rettet ud, have fyldigere læber eller mere markerede kindben eller kæbeparti, er filler en meget velegnet behandling.

 

Perfekt hvis du ønsker

 

  • En markering af kæbelinje og hage
  • At reducere rynker og linjer
  • At furerne fra næse til mund udglattes (Nasolabial folds)
  • At mundvigene peger opad i stedet for nedad
  • At fjerne rygerynker

 

Sammen finder vi ud af, hvad det er, du forventer af din behandling med Restylane eller Juvéderm og hvordan dette imødekommes bedst. For eksempel kan en ideel behandling mod rynker kan være en kombination af Botox/Vistabel samt filler-behandling for at opnå det absolut bedste resultat. Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende.

Gør det ondt at blive behandlet med Filler?

Hvis det ønskes, kan huden inden behandlingen, bedøves med lokalbedøvende creme. Restylane produkter indeholder Lidokain som er et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig. Dette kan aftales ved forundersøgelsen.

Inden din første behandling:

 

Ved behandling med ikke-permanente fillers (Restylane og Juvéderm) skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler om kosmetiske indgreb til en forundersøgelse inden behandling.  Her vil du få vejledning i, hvilken behandlingstype der vil give dig det bedste resultat, i forhold til de resultater du ønsker.

Restylane og Juvéderm produkter findes i forskellige typer og vi vil derfor gennemgå og skræddersy behandlingen, så den passer til dine specifikke behov. Denne konsultation afholdes af Kosmetisk Klinik Næstveds sygeplejerske, der er godkendt til netop denne type behandling.

 

Ved en kombination af både filler-behandling samt Botox/Vistabel behandling for, at opnå det absolut bedste resultat vil den virksomhedsansvarlige læge afholde forundersøgelsen. Ved konsultation sikres, at du får viden om forventet resultat, bivirkninger og eventuel risiko ved behandlingen. Du vil blive informeret både mundtlig og skriftlig. Der optages en journal og herefter skal der gå 2 dage, før du kan få foretaget selve behandlingen. Denne konsultation/forundersøgelse er uforpligtende og gratis.

 

Forundersøgelsen er kun et krav forinden den første behandling med ikke-permanente fillers i klinikken. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående forundersøgelse

 

Efter behandlingen

 

Umiddelbart efter behandlingen kan du vende tilbage til dine daglige gøremål. Du vil dog kunne være hævet i et par dage. Det er også normalt at man kan opleve en let rødmen eller kløe, dette vil fortage sig i løbet af en dag eller to. Ved en læbe behandling kan hævelsen dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Du vil få udleveret skriftlig information omkring, hvordan man skal forholde sig efter behandlingen.

 

Din tilfredshed er det vigtigste og derfor kontakt endelig klinikken, hvis du har spørgsmål efterfølgende.