Forundersøgelse

Gratis

Hvis du ønsker behandling med Botulinum Toxin (Botox/ Vistabel) skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler i forhold til kosmetiske indgreb, til en forundersøgelse inden behandling. Ved konsultationen vil Kosmetisk Klinik Næstveds virksomhedsansvarlige læge Thomas Kjær Uhlig tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker og der findes frem til den bedste behandlingsmulighed for netop dig. Både ud fra et medicinsk og æstetisk perspektiv.

 

Ved denne konsultation sikres, at du får viden om forventet resultat, bivirkninger og eventuel risiko ved behandlingen. Du vil blive informeret både mundtlig og skriftlig. Der optages en journal og herefter skal der gå 2 dage, før du kan få foretaget selve behandlingen, som udføres af klinikkens sygeplejerske, som er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger med Botulinum toxin. Denne forundersøgelse er uforpligtende og gratis.

 

Ved behandling med udelukkende ikke-permanente fillers afholdes konsultationen af Kosmetisk Klinik Næstveds sygeplejerske, der er godkendt til netop denne type behandling.

 

Forundersøgelsen er kun et krav forinden din første behandling med Botox og filler i klinikken. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation.

 

Udfyld kontaktformularen herunder eller ring på 24 23 72 35 med henblik på forundersøgelse til Botox og jeg vender hurtigst muligt tilbage til dig. Forundersøgelse til ikke-permanente fillers kan bookes online.