Microbotox

EPI-DAB / Hollywood treatment

En fantastisk behandling med mulighed for at kombinere en blanding af Botox, Restylane skinbooster og vitaminer i en behandling.

 

Der ses ofte en forstørrelse af porestruktureren i huden i takt med at huden ældres. Ønsker man at formindske disse vil man ikke kunne gøre det alene ved hjælp af hudplejeprodukter. Ved brug af Epi Dab microchanneling devicen indsprøjtes meget små mængder af Botox i det øvre lag af huden, som resulterer i en effektiv formindskelse af porestørrelsen.

 

Med en normal nål er det næsten umuligt at indsprøjte så små mængder, som der rent faktisk skal til. Epi Dab består af 24 karat guldbelagte mikronåle, som blot er 0,13 mm i diameter og 0,5 mm lange, som dermed er finere end hårstrå. Ved behandlingen mærker man derfor kun en lille, prikkende fornemmelse.

 

Behandlingen erstatter ikke en normal Botox behandling, da behandlingen laves i huden og ikke i musklerne. Microbotox med Epi Dab leverer derimod bitte små mængder Botox i overhuden, hvilket resulterer i sammentrækning af pore og fornyet glød til huden.

 

Behandlingerne kan altså ikke sammenlignes. Samtidig kommer vi tæt på svære områder som øjnene, hvilket man normalt holder sig fra med en traditionel Botox behandling. Udover behandling af hele ansigtet kan man med fordel også behandle andre udsatte områder som brystområdet og hænderne for at opnå en hudforyngende effekt.

Behandlingen er individuel i den forstand, at den kan kombineres på forskellig måde. Der blandes en cocktail af forskellige vitaminer og fillers samt Botox ud fra, hvad netop din hud har brug for. Den skræddersyede cocktail bruges til give fugt til huden, hvilket sker når de små nåle punkterer huden og cocktailen indsprøjtes gennem en lille spiralrille på ydersiden af nålene. Her trænger det ned i den øverste del af huden og videre ned i underhuden.

 

Restylane skinbooster med Hyaluronsyre er ideel til denne behandling, da Hyaluronsyren er i stand til at binde vand. Unik booster til huden, da den tilfører fugt, glød og giver en mere ensartet hudstruktur. De forskellige vitaminer til huden A, C og E samt petidet SYN-AKE har hver deres unikke egenskab. Fx vitaminet Retinol (A vitamin) er ideelt hvis du har problemer med pigmentering.

 

Afhængig af sammensætningen af din unikke behandling kan du opnå: Reduktion af fine linjer og rynker, forbedring af akne ar, reduceret pigmentering, mindre porer og nedsat talgproduktion.

Før behandling

Inden behandling skal du have en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos Kosmetisk Klinik Næstveds læge, hvor der optages journal. Du bliver spurgt ind til medicin, sygdomme og tidligere behandling. Derudover informeres du om, hvilke resultater du kan forvente af din behandling af bestemte områder af ansigtet. Der bliver taget billede af dig, så du kan se effekten af behandlingen.

 

Efter forundersøgelsen skal du have 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen påbegyndes. Forundersøgelsen er kun et krav forinden den første behandling med Epi-Dab i klinikken. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående forundersøgelse.

 

Selve behandlingen

 

Der anvendes en lokalbedøvende creme og derfor giver behandlingen ikke nogen decideret smerte.

 

Allerede ca. 2 dage efter behandlingen vil du kunne se de første resultater og efter 14 dage ser man det fulde resultat, som vil holde i op til 3-4 måneder. Afhængig af din hud, kan behandlingen gentages efter behov, dog tidligst 6 uger efter første behandling. En behandling hver 6 måned for et optimalt resultat anbefales.

Microbotox

Efter behandlingen

Du vil kunne opleve rødme af huden nogle timer efter behandlingen. Andre reaktioner er der ikke mig bekendt.

 

Områdes som er behandlet holdes tørt og rent.

Du bør ikke udsætte området som er behandlet for ekstrem varme (fx solarium/ solbad).

Man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gene.

 

Pris for hele ansigtet 2.198 kr