Kemisk peeling

Peelingen indeholder TCA, hydrogenperoxid og Kojicsyre som trænger ind i de dybere lag af huden uden at skade den ydre overflade. Derfor forårsages ingen betændelse eller anden skade på huden og kræver derfor ikke en lang restitutionstid, hvor huden er lysfølsom.

 

-TCA  (trichlore-eddikesyre) stimulerer huden og vækstfaktorer af Fibroblaster, som er bindevævsceller, der er ansvarlige for dannelse, regenerering og ombygning af dit bindevæv.

TCA stimulerer nemlig huden til at producere elastin og kollagen, de to faktorer, der forårsager aldring. Vi reducerer selv langsomt vores evne til at fremstille Kollagen og Elastin.

-Hydrogenperoxid dybderenser din hud effektivt for urenheder.

 

-Kojicsyre undertrykker produktionen af melanin og mindsker hyperpigmentering.

Den helt store fordel med denne peeling er, at den kan udføres når som helst på året i modsætning til traditionelle peelinger, fordi den ikke gør huden lysfølsom, og så den er også velegnet til mørke hudtyper.

 

-Giver en fin og frisk glød med en lysere og mere ensartet hudtone.

 

-Mindsker porestørrelsen og den kan forbedre ar fra akne.

 

-Pigmentering kan reduceres (her kræves ofte 5 behandlinger) og din hudstruktur vil blive væsentligt forbedret og finere

Selve behandlingen

Peelingen masseres ind i huden med en speciel teknik, indtil produktet er blevet fuldstændigt absorberet. Renses herefter af.
Behandlingen udføres som et forløb med 3-5 behandlinger med cirka en uges interval for at opnå de bedste resultater.

 

Pris:
1 behandling 800 kr
3 behandlinger 2198 kr
5 behandlinger 2998 kr

Før/efter billeder